Gelukkig Nieuwjaar en de beste wensen!

Ja mensen, het is weer zover het nieuwe jaar is weer van start gegaan. Daarom namens de KPJ Oud Gastel een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen.Wat gaat dat toch allemaal snel zo’n jaar als je terug gaat kijken in het fotoboek wat we allemaal wel niet voor leuke dingen gedaan hebben is dat toch eigenlijk niet normaal. Wat zijn we toch allemaal weer actief bezig geweest. Natuurlijk staan er dit jaar ook weer genoeg leuke dingen op de planning voor de leden en natuurlijk ook voor onze bezoekers van al die evenementen. Meer hierover zie je binnenkort op onze kpj agenda die weer snel up to date gemaakt word voor het hele jaar.

Voor de leden is het nog maar heel even de tijd om zich op te geven voor het luchtbuksschieten dus geef je eigen nog snel op want er is plek genoeg! Verder weten ook alle leden natuurlijk dat 22 januari de ledenjaarvergadering is, tijd en plaats is te vinden in het krantje dus zorg dat je erbij bent want alle KPJ Oud Gastel leden zijn hier welkom.

Het eerstvolgende grote evenement wat er al weer aan zit te komen en wat voor ons heel nieuw is, is natuurlijk het KPJ Oud Gastel Winterschuurfeest. Dit mega spektakel gaat 4 februari plaatsvinden bij ’t Veerhuis in Oud Gastel. Alle informatie hierover is te vinden op de speciaal aangemaakte pagina: Winterschuurfeest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *