Winterschuurfeest kpj oud gastel Zaterdag 4 Februari!!!

De voorbereidingen zijn al in volle gaank voor het winterschuurfeest van kpj oud gastel. Ondanks de grote hoeveelheid sneeuw zal het feestje zeker doorgaan. De toplocatie bij het veerhuis zal omgetoverd worden tot een waar spektakel. De Drive in show Jevado sound zal in de grote sportal in het veerhuis weer een mooie lichtshow hangen en goed geluid wegzetten. Er is deze avond plaats voor iedereen want de sporthal is groot genoeg, geen klein cafe’tje of zaaltje. De kpj in oud gastel pakt het weer goed aan deze keer. Voor degene die het niet weten, de entree is vanaf 16 jaar en ouder dus zorg dat je een legitimatie bij hebt. De entreeprijs is 20 euro voor iedereen.

Zorg dat je er bij bent !!!!!

winterschuurfeest promo filmpje!

Speciale pagina winterschuurfeest: http://kpjoudgastel.nl/activiteiten/activiteitenwinterschuurfeest/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *