planning komende tijd

Het winterschuurfeest in oud gastel was weer een groot succes. KPJ Oud Gastel heeft 750 bezoekers kunnen trekken in het veerhuis in oud gastel. Jevado sound zorgde weer voor goede muziek wat het allemaal tegen 2uur weer tot een goed einde bracht. Dus voor herhaling vatbaar natuurlijk! Alle schitterende foto’s zijn te vinden in het fotoboek

Voor de rest staan er weer leuke dingen op de planning, zo hebben we over 2 weken het supergezellig carnaval. De kpj organiseert met de carnaval niks maar hierna staan al weer wel genoeg dingen op de planning. Zo hebben we de jaarlijkse Dropping op 25 februari, het karten, busreizen naar Halfvastenfeesten en Udenhout onder zeil. Ook komt er weer een trekkertrek wedstrijd dit jaar, meer info hierover is te vinden op trekkertrek.kpjoudgastel.nl 

Verdere info en activiteiten is te vinden in de agenda en de opgavewebsite.

Alaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *