Het Jachtseizoen is weer geopend!

Ik denk dat de meeste mensen de carnaval weer overleeft hebben dus dat betekend dat het actieve kpj seizoen weer van start kan gaan. Op de website en het opgavesysteem staan alle interne en externe evenementen weer vermeld. Dus alle datums zijn bekend en je kan je eigen zelfs al opgeven voor de schuurfeesten aan het eind van het jaar. We gaan dit actieve seizoen inluiden met de dropping, kartwedstrijd, een aantal schuurfeesten en natuurlijk onze eigen Truck en tractorpulling. Dus we kunnen allemaal weer gezellig elk weekend op pad. Alle informatie over deze activiteiten is te vinden in de komende krantjes en de website. Houd het allemaal nipt in de gaten zodat je er bij kunt zijn. Ik zou zeggen nog veel plezier met het lezen van deze editie en tot de volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *