Glij 'm in de vliet, Editie “Lel aon de Bel”

KPJ Oud-gastel organiseert voor het zoveelste jaar op rij “Glij ‘m in de Vliet”. Dit jaar met het onderdeel “Lel aon de Bel”. Het evenement zal plaats vinden op zondag 5 augustus 2012 vanaf 13.30 uur in de bak aan de Gastelsedijk Zuid te Oud-Gastel.

Het is dit jaar namelijk de bedoeling om zo snel mogelijk de schans af te gaan en in een gemarkeerd vak tot stilstand te komen. Hierna begint het eigenlijk pas, er moet worden gebeld. Alleen hangt de bel nog eens 3 meter verder, en boven het water. Het is dan ook aan jullie om een manier te zoeken om zonder eerst de baan te raken toch te kunnen bellen om zo de snelste tijd te kunnen plaatsen. Let hierbij wel op dat het voertuig in het aangegeven vlak op de baan dient te blijven staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *