KPJ Oud Gastel agenda

We hebben inmiddels het schuurfeest / tentfeest seizoen af kunnen sluiten waaronder het Bunderfeest in oud gastel weer een van de laatste grote was. Zoals de meeste weten was dit een groot succes en mag er ook namens het bestuur gezegt worden dat iedereen die geholpen heeft zijn best weer goed heeft gedaan dit jaar. Zonder veel hulp kan zoiets nooit op poten gezet worden.

Natuurlijk ook alle bezoekers bedankt voor de komst naar ons evenement en hopend jullie volgend jaar weer allemaal terug te mogen zien. Binnenkort komen de foto’s op de website te staan dus houd het allemaal goed in de gaten.

Nu lijkt het onderhand dat de drukke kpj agenda wel iets minder aan het worden is, maar dat is niet waar! Er staan weer heel veel dingen op de planning voor de leden, dus zorg dat je er snel bij bent met opgeven, helpen of meedoen. Tevens zijn er weer een hoop nieuwe datums vastgepland tot in het voorjaar dus plan je weekenden vrij en houd alle komende informatie goed in de gaten. Een aantal hoogte punten zijn wel de volgende:

Wat betreft de Mega apres ski party is het hoognodige ook alweer bekend, het bestuur is hier ook nog volop met de organisatie mee bezig. Meer informatie hierover op de speciale ingerichte pagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *