Op naar het volgend evenement Spuitbal !

Zo de spullen zijn zo goed als opgeruimend op het Trekkerbehendigheids terrein. Wij kunnen als KPJ zeggen dat alles weer goed is geslaagd, jullie allemaal nog bedankt voor de deelnames natuurlijk en het goede verteer! Natuurlijk onze lieve zongod niet vergeten want hij heeft ervoor gezorgd in deze slechte periode toch nog wat zonnestralen in gastel te laten zien.

Verder word het weer tijd om weer eens verder te kijken dan onze neus lang is. Dat betekend natuurlijk dat het Spuitbal er weer aan zit te komen voor het jaar 2013. Dit feestje word georganiseerd op 23 Juni. Natuurlijk zijn wij nog hard op zoek naar teams die mee willen doen, zorg dat je je eigen opgeeft voor 2 Juni ! Mocht je helaas niet deel kunnen nemen zorg dan dat je er zeker bij bent om te komen kijken naar dit spektal. De dag zelf word muzikaal bijgestaan door het HB Max DJ Team!

spuitbal2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *