KPJ Oud Gastel is weer druk bezig!

We hebben alweer heel wat zomer activiteiten achter de rug, maar dat betekend nog niet dat het allemaal afgelopen is. Zo hebben natuurlijk ons jaarlijks Bunderfeest nog op de boek staan. Dit zaal plaatsvinden op Vrijdag 11 en Zaterdag 12 Oktober. Zoals de laatste jaren zal ook dit jaar hier weer een grote feesttent onder de molen komen te staan. Meer informatie hierover is te vinden op onze poster, Facebook en onze andere website.

https://www.facebook.com/bunderfeest

http://kpjoudgastel.nl/bunderfeest.

Verder worden er hier en daar nog wat foto’s toegevoegd van het afgelopen jaar van allerlei evenementen. Mocht jij nog foto’s op de plank hebben liggen die deze kpj site moet delen. Stuur ze dan snel op naar mark.j@kpjoudgastel.nl . Inmiddels staan er alweer een hoop nieuwe op van zelfs 2012 nog en natuurlijk 2013!

Voor onze eigen leden zijn er ook weer veel busreisen en taxi’s gepland voor de komende maanden. Zoals je weet kan je jezelf op het welbekende adres opgeven!

Mocht je eigen nog vervelen kan je altijd nog een kijkje nemen op de nieuwe zaalvoetbal pagina. Hier is de KPJ op dit moment zeer actief mee dus leuk als je een keer komt kijken. http://kpjoudgastel.nl/activiteiten/zaalvoetbal/

photo-1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *