De koude maanden zijn weer aangebroken

mas2013Nu de temperaturen buiten flink aan het dalen zijn betekend dat het winterprogramma van de kpj weer vollop van start is. Zo hebben wij voor onze eigen leden weer genoeg te doen zoals: Bowlen, Pepernotenparty, Busuitjes, Bierbrouwerijbezoek, Trekkerfabriekbezoek, Luchtbuksschieten en veel meer. Alle informatie hierover is voor de leden te vinden in het krantje en de opgave website.

Voor alle buitenstaanders hebben we ook natuurlijk weer genoeg in de planning. Zo zit de jaarlijkse Mega apres Ski party er weer aan te komen. Dit zal zoals elk jaar weer in het Veerhuis georganiseerd worden met deze keer Starkoo, Feesteam, en natuurlijk DJ Paul en Dj Mark van Jevado Sound. Zorg dat je er dit jaar bij bent want er zal gezorgd worden voor een spectaculaire show! zie de speciale pagina voor meer info

Als we dan inmiddels weer in 2014 beland zijn hebben we ook nog het Winterschuurfeest meer info zal hier binnenkort over bekend zijn, maar zet de datum Zaterdag 15 Februari alvast maar in je agenda.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *