Trekkertourtocht en TBH en Spuitbal KPJ Oud Gastel

Er word weer druk georganiseerd bij de KPJ in Oud Gastel. Zo organiseren wij voor het eerst een trekkertourtocht a.s. zondag 18 Mei. Zoals bij iedereen bekend is kun je jezelf hier nog steeds voor aanmelden. Voor meer informatie bel dan even Perry Aarssen 0623002382.

Ook komt het pinksterweekend er weer snel aan, dat betekend natuurlijk dat het weer tijd wordt voor de jaarlijkse trekkerbehendigheidswedstrijd aan de pietseweg. Dit jaar organiseren wij dit op 1e pinksterdag 8 Juni. Meer info zie onze speciale pagina.

Na al dat scheuren met die trekkers wordt het zo langzamerhand steeds warmer buiten. Dat betekend natuurlijk dat de spuiten van Spuitbal weer tevoorschijn worden getoverd. Dit evenement zal dit jaar op Zondag 15 Juni plaatsvinden. Mocht je met je team hieraan mee willen doen geef je eigen dan op voor Zaterdag 7 Juni. Meer informatie en opgave formulieren op deze speciale pagina.

spuitbal 2014trekkerbehendigheid 2014

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *