Jeugd-6-kamp

Jeugd-6-kamp

Na het succes van voorgaande jaren organiseren we dit jaar (2014) voor de negende keer JEUGD 6-KAMP.

Jeugd 6-kamp is bedoeld voor alle kinderen die in groep 5 tot en met groep 8 zitten. In teams van 5 tot 8 personen gaan de kinderen aan de hand van spellen strijden tegen andere teams.

Jeugd 6-kamp zal plaatsvinden op zaterdag 9 augustus 2014 bij de familie Moerings aan de veerkensweg 199 in Oud Gastel. De deelnemers worden om 10.15 uur verwacht. Om 10.30 uur gaan we van start en rond 16.30 uur zal de prijsuitreiking plaats vinden.

Dit jaar kun je jezelf als team of individueel opgeven. Deze laatste optie biedt uitkomst voor kinderen die alleen zijn of geen heel team bij elkaar kunnen vinden. Wij zullen dan teams samenstellen van de individuele inschrijvingen.

Voor deze activiteit vragen wij een bijdrage van € 7,50 euro per teamlid. Als je als team inschrijft, gelieve het bedrag voor het hele team bij het inleveren van het opgavenstrookje te voldoen. (Per team één opgavenstrookje). Als je als alleen bent, lever je het opgavenstrookje met € 7,50 in.

U kunt het opgavenstrookje met het inschrijfgeld inleveren bij ‘t Veerhuis op de volgende dagen:

Woensdag 4 juni van 11.30 tot 13.00 uur
Zaterdag 7 juni van 11.00 tot 12.00 uur

Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om op bovenstaande data het opgavenstrookje met het inschrijfgeld in te leveren, dan kunt u uiterlijk tot en met zaterdag 27 juni terecht bij:

Ricardo Takx                                    Linda van de Broek
Karolinastraat 34                              Kuivezand  2A
Oud Gastel                                       Oud Gastel

Per team moet één ouder/ verzorger mee komen om de groep te begeleiden. Deze teamcaptain begeleidt de groepjes tijdens de verschillende spellen. Bij de teams die samengesteld worden uit individuele aanmeldingen kan ook een ouder als teamcaptain opgegeven worden.

Alle andere ouders/opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd en welkom om de kinderen aan te moedigen tijdens de spellen. Wil je dit spektakel niet missen schrijf je dan snel in! Het beloofd weer een hele leuke dag te worden!

Zie hieronder diversen om te downloaden:

Uitnodigingsbrief-Jeugd6kamp-2014

Vervolgbrief-Jeugd6kamp-2014

Filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=D2m_hzoMRGw

 

 

 

Één reactie op “Jeugd-6-kamp

  1. Vandaag hebben we meegedaan aan de zeskamp. Het was een geweldige dag waarbij het plezier van de Gastelse jeugd voorop stond. Echte zeskampspellen, prima verzorging en alles goed geregeld zorgden samen met het perfecte zeskampweer voor een supergezellige sportieve dag.
    Bedankt KPJ medewerkers voor de organisatie.
    groeten van team Naamloos Joannes, Joannes gangsters, Joannes smiley club en hun begeleiders

Geef een reactie