Pulling Gastel

Vanaf NU is alle informatie over de TREKKERTREK IN OUD GASTEL te vinden op hun eigen website!!

TREKKERTREK.KPJOUDGASTEL.NL

Veel plezier.

—————————————————————

Binnenkort is ALLE informatie van trekkertrek in Oud Gastel te vinden op hun eigen site; trekkertrek.kpjoudgastel.nl. Hou um dus in de gaten. Tot die tijd volgt alle informatie nog via deze pagina.

7-3-10; Als eerste willen wij iedereen bedanken die onze wedstrijd in 2009 een warm hard heeft toegedragen waardoor wij landelijk met de “standaard wedstrijd van het jaar” een mooie 4e plaats hebben gehaald en bij de hypropullers wederom zijn beoordeeld met een 1e plaats! !!BEDANKT!! Hopelijk mogen wij volgend jaar weer op jullie steun rekenen. (als we dat verdienen uiteraard).

De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang. De commissie is vollop in gesprek met gemeente, rijders, organisaties etc.
Wat inmiddels bekend is dat we met min of meer dezelfde (landbouw) klassen willen gaan rijden als in 2009 en ook met een vermogenstester achter de hand. Uitbreiding is er gekomen met zaterdag 18 september. Het evenement vindt dus plaats op 18 en 19 september 2010!! Zondag is het aan de lanbouw en Hypropullers om hun kunnen te laten zien daarnaast nog enkele nader in te vullen demo’s. Zaterdagavond willen we als dat lukt diverse trucks laten rijden, (ook eigen rijders kunnen dan mee doen) en de agrisport-competief tegen elkaar laten rijden. Hierop kan heel Nederland en Belgie zich inschrijven mits ze voldoen aan de regels van Agrisport volgens het Hypropullers reglement. Nadere invulling van de dagen volgt!

Beide dagen zullen ondersteund worden door de mensen van de Hyproslee- en Brutus-sleepwagen. De inschrijfavond staat in de agenda voor 23 juli 2010. Daarna is TOT 1 augustus de mogelijkheid om je via de site op te geven mits er nog voldoende plaats aanwezig is.

Dat was het dan weer voor nu, we houden jullie op de hoogte.

Groeten van de trekkertrekcommissie Oud Gastel

Update 08-10-2009

De evaluatievergadering is weer achter de rug bij de commissie. Er waren maar zat kleine zaken die beter hadden gekund. De grote lijn was positief en goed. Voor volgend jaar dus zaak om de goede zaken minimaal vast te houden of te verbeteren en de aandachtpunten naar hoger niveau te brengen. Begin December beginnen we weer met vergaderen voor 2010. Hopelijk mag komend jaar weer net zo positief op alle fronten uitpakken als afgelopen jaar!

Vanaf nu kan er ook gestemd worden op de beste standaardwedstrijd van het afgelopen seizoen via tractorpulling.nl Wij vragen alle sympathisanten van de wedstrijd in Oud Gastel hier zeker te gaan stemmen! Stemmen doe je wijs en eerlijk en zeker met je hart! We hopen dat we mede door jullie stemgedrag beloond worden met een hoge notering in deze top! Alvast bedankt voor jullie stem!

Groeten,  trekkertrekcommissie KPJ Oud Gastel

———————————————————————————————-

Update 22-09-2009

We mogen als commissie trekkertrek Oud Gastel terug kijken op een zeer drukke, vermoeiende maar geslaagde week met als hoogtepunt afgelopen zondag. De kleibanen die op de klinkers waren aangelegd hielden zich kranig onder de last van al het geweld dat er overheen kwam. Het ingewonnen advies bij vele personen hebben wij gecombineerd met dit als resultaat. Het weer hielp ook aan alle kanten mee. ’s ochtends was de wereld heel klein maar Jan Verschuren had gelijk; “in de morgen mist brent overdag zonneschijn”. Het publiek was enthiousiast en de deelnemers waren ook niet beroerd om alle regeltjes op te volgen. Deze diverse factoren samen met alle helpers en ander simpatisanten hebben voor ons de tweede trekkertrek tot een nieuw onvergetelijk hoogtepunt gebracht. Hiervoor onze dank!!

Hopelijk mogen wij volgend jaar, wellicht op dezelfde locatie, wederom op al jullie hulp rekenen.

Nogmaals bedankt en tot het komende trekkertrekseizoen!

Groeten Trekkertrekcommissie KPJ Oud Gastel,

Paul Willemse, Peter Buurstee, Richard Buurstee, Benny Oomen, Dre Rommens, Jean Louis van Dorst, Mark Goorden, Anton van Gils, Gert Jan Koevoets en Remi Aarssen

————————————————————————————————————————————————————

Update 14-09-2009

Met nog een klein weekje te gaan zijn alle voorbereidingen in volle gang. Het terrein wordt opgeruimd om ruimte voor de banen en tent te creëren. Woensdag worden de banen al aangelegd met materieel dat weer door diverse bedrijven gesponsord wordt. Donderdagavond de tent en dan alle bijkomende zaken rond een dergelijk evenement als deze. Naast al het baanwerk proberen we op deze site alle gegevens zo compleet en actueel mogelijk te  houden.

Zorg allemaal dat je zondag aanstaande tijdig aanwezig bent. Er kunnen altijd wijzigingen in het programma plaatsvinden. Tevens wordt er op startnummer gereden. Hou dit dus ook a.u.b. goed in de gaten!

Bezoekers kunnen hun auto kwijt via de inrit aan de parallelweg (Rietvaartstraat) en deelnemers langst de oprit aan de Overijsselijksestraat. Entree voor bezoekres en niet deelnemers is 7,50 euro. Kinderen tot en met 8 jaar mogen gratis binnen! Voor de jeugd is er ook divers vermaak zoals flessen ruimen, springkussen, schminken en kleurplatenwedstrijd.

Allemaal alvast een sportieve, succesvolle en gezellige dag toe gewenst. Als er nog vragen zijn, stel ze gerust via de commissie of het gastenboek!

Groetjes

Trekkertrekcommissie Oud Gastel

——————————————————————————————————————————————————————–

Update 26-08-09;

De laatste update dateert al van een maand geleden. Het is natuurlijk niet zo dat de commissie niets gedaan heeft. Integendeel , de handen zitten vol! De voorbereidingen zijn in volle gang . Als eerste kunnen we trots melden dat de wedstrijd nokvol zit. Er zullen aankomende 20 september meer dan 250 trekkernde voertuigen aan de start verschijnen Om alle zaken aangaande deze wedstrijd in goede banen te leiden hebben we voor de deelnemers een begeleidende brief gemaakt met praktische zaken. Dit om onduidelijkheden te voorkomen. Verder kunnen wij jullie melden dat  we dit jaar rijden op een kleibaan die speciaal hiervoor op verharde ondergrond word aangelegd. Dus deelnemers pas je bandenkeuze hierop aan! Ook zullen we dit jaar zorgen voor een leuk avondprogramma in de vernieuwde feesttent die ervoor zal zorgen dat deze laatste regiowedstrijd en seizoen  feestelijk word besloten.

Locatie Rietvaartstraat te Oud Gastel

——————————————————————————————-

Update 21-07-2009;

Op de opgavenavond hebben ruim 150 tractoren zich aangemeld voor de Gastelse wedstrijd. Met een 65 sport tractoren en inmiddels bijna 30 opgaves via internet komt het einde van het opgeven in zicht! Er kan nog enkele dagen opgegeven worden door een paar man. Wees er dus snel bij. Mensen die teveel worden, zullen op een reservelijst terecht komen.

M. vr. gr.

Trekkertrekcommissie KPJ Oud Gastel

—————————————————————————————————————————-

Op 20 september 2009 gaat KPJ Oud Gastel voor de 2e maal een trekkertrekwedstrijd organiseren.

Inmiddels is het begin juli en hebben we nog maar een kleine 3 maandjes te gaan voor het 20 september is.

De opgaveavond op 17 juli staat weer gepland. Net als vorig jaar zal deze vanaf 20.00 uur zijn in Toine’s Pub aan de Meirstraat in Oud Gastel. Net als vorig jaar hebben we ons totaallimiet aan deelnemende tractoren gesteld op 250 stuks. Op deze avond kan ingeschreven worden tot deze bereikt is of nadien via internet ook weer tot de 250 tractoren bereikt zijn. Ben er dus optijd bij want VOL = VOL!

De klasses zijn anders dan vorig jaar. namelijk;

 • Landbouw 2,5 ton (max 4 cil, zonder turbo max 70 pk)
 • Landbouw 3,5 ton (max 4 cil, zonder turbo max 85 pk)
 • Landbouw 4,5 ton (max 6 cil, zonder turbo, max 110 pk)
 • Landbouw 6 ton (max 6 cil met turbo, max 150 pk)
 • Landbouw 7,5 ton (max 8 cil met turbo, max 185 pk)
 • Landbouw 10 ton (geen beperkingen)
 • Agrisport 3,5 ton (max 4 cil zonder turbo, geen max vermogen)
 • Agrisport 4,5 ton (max 4 cil met turbo, geen max vermogen)
 • Agrisport 6 ton (geen beperkingen)
 • Hypro-sport 2,5 ton
 • Hypro-sport 3,5 ton
 • Hypro-sport 4,5 ton
 • Mega-sport 2,5 ton
 • Mega-sport 3 ton
 • Mega-sport 3,5 ton
 • Mega-sport 4,5 ton

Meer technische info waaraan voldaan moet worden vinden jullie op de website van de Hypropullers. KLIK HIER Er zal in Oud Gastel op vermogen en toeren gecontroleerd worden! Bij deelname ga je hiermee automatisch akkoord! Inschrijven kost 15,-. Deelname in de Hypro-sport en Mega-sport klassen is gratis!

Verder is het nu zeker welke sleepwagens we op de 20e in gaan zetten. Dit wordt de Hyproslee en de Brutus.

———————————————————————————————————————————————————————–

De commissie heeft inmiddels al zeer veel vergaderingen gehad over de locatie, sleepwagen, reglement en klasses. Nog niet allles is duidelijk maar inmiddels kunnen de volgende zaken wel verteld worden:

 • De wedstrijd vindt op dezelfde locatie plaats als vorig jaar. Meer info zie hieronder!
 • Er is op zaterdag 25 april jl. ruim 1000 kuub klei aangevoerd. er zal dus gereden gaan worden op 1 of 2 kleibanen! (waarschijnlijk gewoon 2).
  We willen nu al tussendoor iedereen bedanken die dit tot nu toe heeft mogelijk gemaakt!
 • De Hyproslee is samen met de hypropullerscompetitie vastgelegd. we zullen wederom de afsluitende wedstrijd zijn van hun competitie 2009 seizoen.
 • De tweede sleepwagen wordt nog bekeken.
 • Er zijn plannen om samen met de organisatie Hypropullers een dergelijk klassesysteem te maken met een pk limiet. Ga je hierboven dan val je in een agrisportklasse! Net zo eerlijk voor alle echt standaardtractoren. Bijv. 4,5 ton standaard 110 pk op aftakas en 4,5 ton agrisport meer dan 110 pk. Beide wel met alle verdere regels die vermeld staan in het hypropullersreglement.

Nu we de locatie voor onszelf duidelijk hebben gaan we als de wiedeweerga door met alle zaken die geregeld moeten worden. We zullen jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden!

Oud Gastel, 26-04-2009

Panorama2

******************************************************************************************

In 2008 zal KPJ Oud Gastel voor het eerst een trekkertrek-/ tractorpullingwedstrijd gaan organiseren.

Alle voorbereidingen zijn door de nieuw opgerichte commissie allemaal in volle gang. Wat er al bekend is:

 1. Locatie:

  het terrein van de familie van Schilt. Ook wel bekend als het terrein aan de Rietvaartstraat van de familie van Schilt in Oud Gastel. Het betreft een zandbaan met enige leemsupplementen er doorheen.
 2. Wanneer: zondag 21 september. proeftrekken beginnen om 8.30 uur, wedstrijd zal om ca 13.00 uur aanvangen.
 3. Wie: er kan deelgenomen worden in de volgende klassen: 2,5 ton landbouw, 3,5 ton landbouw, 4,5 ton landbouw 2wd, 5,5 ton landbouw 2wd, 6 ton landbouw, 7,5 ton landbouw, 10 ton landbouw, 4 ton 4wd, 5 ton 4wd, 6 ton agrisport, Hypropullerscompetitie; hobbysport 2,5 ton, megasportt 2,5 ton, hobbysport 3,5 ton, megasport 3,0 ton, megasport 3,5 ton, hobbysport 4,5 ton en megasport 4,5 ton.
 4. De sleepwagens die gebruikt gaan worden zijn Hyproslee en Blue Turtle.
 5. Opgeven: dit kan op vrijdag 1 augustus vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur in Toine’s Pub in Oud Gastel. Vanaf deze avond kan ook via de website op worden gegeven (indien het programma nog niet vol is met ca 250 tractoren).De opgave via de site kan dan tot 10 augustus en je betaling moet voor 15 augustus bij ons binnen zijn! Deelname kost 15 euro!
 6. Er zal gereden worden via het Hypropullerreglement. Het enigste wat er aan toegevoegd wordt is dat de tractoren lekkagevrij moeten zijn of de beschikking moeten hebben van een grondzeil.
 7. Meer informatie over trekkertrek of over de reglementen enzo kun je vinden op: www.hypropullers.nlwww.tractorpulling.nl en op
 8. We zijn voor deze nieuwe activiteit nog opzoek naar mensen die tegen een kleine vergoeding hun naam willen koppelen aan deze wedstrijd.Dit kan door een vermeldingin het boekje en door vlagsponsoring rond de baan. Voor interesse kunt u contact met ins opnemen!
 9. Voor de deelnemers aan de Hypropullerscompetitie zal dit de laatste wedstrijd van het jaar zijn. We hopen dat er op deze dag nog veel beslist zal worden wie per klasse de beste trekker met chauffeur zal worden.
 • Het wedstrijdschema 2008 kun je HIER vinden.
 • Het deelnemersoverzicht 2008 kun je HIER vinden.
 • Het wedstrijdreglement 2008 kun je HIER vinden
 • Het helpersschema 2008 kun je HIER vinden.