Informatie opgeven Taxi / kaarten schuurfeesten

Uitleg opgeven schuurfeesten en taxiregeling

Voor de mensen die gebruik willen maken van de taxiregeling, alles even op een rij. De taxiregeling geldt voor Oud Gastel, Stampersgat en de Zegge. De kosten blijven dit jaar op €10. Let op: Als je een taxiregeling vanuit Zegge besteld, dan geldt als opstapplaats altijd Café Kerkzicht, je hoeft dan dus geen opstapadres te vermelden.

Zo werkt het:

  1. Je geeft je eigen op voor het desbetreffende evenement op op het online opgavesysteem. Een handleiding hiervoor is hier te downloaden.
  2. Als je gebruik wil maken van de taxiregeling vermeld dan ook wat het opstap adres is. Als je in Zegge opstapt, hoef je alleen de plaats (Zegge) te vermelden.
  3. De taxiregeling kost voor de leden van de KPJ Oud Gastel €10,- per persoon.
  4. Geef je eigen optijd op voordat de pagina sluit. Dit is bij elk evenement verschillend i.v.m. kaarten van te voren ophalen. De sluitingsdatum is bij elk evenement apart beschreven. Na het sluiten is er geen mogelijkheid meer om op te geven!
  5. De eerste woensdag voor het schuurfeest kun je, je kaartje ophalen in ‘t Hart van Gastel te Oud Gastel. Dit kan vanaf 19:30u tot 21:00u. Op deze avond zal je ook de kosten moeten betalen voor het kaartje en de taxi die je gereserveerd hebt. Zorg er dus voor dat je geld bij hebt!
  6. Als de avond van het schuurfeest is aangebroken wordt je rond 21:00u opgehaald bij het betreffende adres. Vanuit het schuurfeest vertrekt de taxi weer rond sluitingstijd.
  7. Als je nog vragen hebt over het opgeven of over de taxiregeling kun je contact opnemen met Rick de Rond; 0610787950
  8. Opgeven is betalen!!!  en  Te laat is te laat!!!

Zo simpel is het dus. Als je de 7 stappen hierboven aanhoud ben je er zeker van dat je, je kaartje op tijd in handen heb, en dat de taxi je komt oppikken.